TIETOA MEISTÄ

Teemme kovasti töitä mahtavan asiakaskokemuksen eteen

Meille asiakas on kaikki kaikessa ja pyrimme tarjoamaan luotettavan, nopean ja helpon tavan tilata nikotiinipussit itsellesi. Vahvemmat nikotiinipussit saatiin täysin lailliseksi tilattavaksi Suomeen, kun Fimea 4.4.2023 kumosi vahvojen nikotiinia sisältävien pussien luokittelun lääkkeeksi. Ennen 4.4.2023 vahvat yli 4 mg nikotiinia sisältävät annospussit luokiteltiin lääkkeeksi, minkä vuoksi niiden maahantuonti vaati lääkereseptin. Uudistuksen jälkeen on nikotiinipusseja voinut tilata täysin vapaan määrän. Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) uuden rajauksen mukaan (21.6.2023) nikotiinipussien vahvuuden ylärajaksi asetettiin 20 mg. Rajaus on hyvä, sillä se karsii pois turhan vahvat nikotiinipussit Suomen markkinoilta.  Haluammekin tarjota asiakkaille erinomaisen palvelun tilata nikotiinipussit itselle nautittavaksi. Valikoimastamme löytyy vahvempia ja miedompia versioita nikotiinipusseista monissa eri mauissa.

Yhteys meihin

Meihin asiakas voi olla aina kontaktissa ja vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. Kaikki palaute on tervetullutta ja asiakastoiveet pyritään toteuttamaan. Tuotteiden toivominen valikoimiin esimerkiksi on erittäin suotavaa. Ota yhteyttä osiosta löytyy viestikenttä, jonka avulla voi helposti laittaa viestiä meille.

Pussikauppa.com

Olemme innostuneita aloittaessamme nikotiinipussien myynnin – se oli luonteva ja harkittu päätös. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua, kun kyseessä ovat nikotiinipussit. Olemme vakaasti sitä mieltä, että tuotteemme ovat erinomainen vaihtoehto perinteiselle nuuskalle tai tupakalle.

Nikotiinipussit ovat mielestämme erinomainen tapa auttaa ihmisiä pääsemään eroon tupakasta tai nuuskasta. Ne tarjoavat hyvän vaihtoehdon niille, jotka haluavat vähentää tai lopettaa tupakoinnin/nuuskaamisen. Tavoitteemme on kannustaa terveellisempiin elämäntapoihin tarjoamalla houkuttelevia vaihtoehtoja.

Samalla haluamme varmistaa, että nämä korkealaatuiset nikotiinipussit ovat asiakkaillemme helposti saatavilla, ja siksi pyrimme tarjoamaan ne hyvään hintaan. Uskomme, että laadukkaan tuotteen ei tarvitse olla kallis, ja haluamme tehdä nikotiinipussien hankkimisen mahdollisimman vaivattomaksi ja edulliseksi asiakkaillemme.

Kiitämme tuestasi ja luottamuksestasi meihin. Odotamme innolla, että voimme tarjota sinulle parhaat mahdolliset nikotiinipussit ja auttaa sinua matkallasi kohti terveellisempää elämäntapaa.

Shopping Cart